Sommardäcket Landsail Sentury Q990

Sommardäcket Landsail Sentury Q990

Sommardäcket Landsail Sentury Q990 från tillverkaren Sentury Tyres har tagits fram med känslan av motorsport i åtanke och i samarbete med ledande producenter.

Tanken med Landsail Sentury Q990 är att det ska ersätta Landsail LS388 (Läs mer om Landsail LS388 i vårt inlägg här) och Landsail LS588.

Sommardäcket Landsail Q990 där Q står för Qirin har funnits några år på marknaden och finns främst i storlekar i 15″ och uppåt.

Landsail Q990, ett sommardäck med imponerande prestanda

Landsail Sentury Qirin 990, eller förkortat Landsail Q990, har helt nyutvecklats baserat på år av egen erfarenhet och i samarbete med partners verksamma inom motorsport.

Den valda kombinationen av däckkonstruktion och slitbanedesign säkerställer mycket imponerande prestanda på både torra och våta vägar.

Landsail Q990 är producerat med den senaste tekniken till högsta kvalité, bränslebesparande egenskaper och minskad risk för vattenplaning är några av de egenskaper som kännetecknar Landsail Q990.

High-End produktion enligt Industry 4.0

Landsail Sentury Qirin 990 tillverkas på Industry 4.0 high-end produktionslinjer som garanterar jämn kvalitet.

Under denna produktionsprocess har tillverkaren också kunnat minska miljöpåverkan utifrån sina egna gröna mål.

De tillämpade produktionsteknikerna, gummisammansättningen och den genomtänkta profilstrukturen genererar också oöverträffade genomsnittliga etikett värden.

Landsail Q990 med bränslebesparande slitbana

Med ett C-värde för bränsleförbrukning, ett B-poäng för ’grepp på våta ytor’ och endast 69 dB för buller produktion, lämnar Landsail Sentury Qirin 990 en viktig del av de konkurrerande varumärkena långt bakom sig.

Basen av profilen är bildad av fyra kontinuerliga längsgående spår av olika bredder.

Optimerad vattendränering ger minskad risk för vattenplaning

Vinklade profilspår förbinder dessa längsgående spår, detta optimerar vattendräneringen och minimerar risken för vattenplaning och även bullerproduktionen har minskat avsevärt.

De breda slitbaneblocken på axeln med kontinuerliga slitbanespår på sidan av däcket säkerställer stabilitet under alla förhållanden.

Landsail Sentury Qirin 990 levererar kvalitet genom teknik

Teknik utvecklad i samarbete med partners inom motorsport och produktion på högsta industriell nivå gör Landsail Q990 till ett sommardäck av högsta kvalité.

Källa till text och bild: Inter-sprint.nl

Sommardäcket Landsail Sentury Q990 köper ni hos Däckstop / Hackefors Däck & Bilservice i Linköping

Besök vår webbutik för att köpa däck online och lokalt i Linköping

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Tillbaka till startsidan