Däckservice i Linköping

Däckservice i Linköping hos Däckstop / Hackefors Däck & Bilservice

Vi erbjuder däckservice i Linköping för personbilar, lätta lastbilar och motorcyklar.

Däckstop / Hackefors Däck & Bilservice erbjuder däckservice, däckhotell, däckskifte, punkteringslagning och däckförsäljning av sommardäck och vinterdäck från ledande tillverkare.

Låt Däckstop / Hackefors Däck & Bilservice bli din lokala däckverkstad i Linköping

Däckservice

Vi erbjuder däckservice som montering och balansering av däck från vår egen däckförsäljning, kunds egna medhavda däck samt däck från de flesta e-handelssidorna på nätet.

Vi samarbetar med de flesta ledande däcksidorna och näthandlarna som monteringspartner och är även en auktoriserad Super Däck Service partner.

Det spelar ingen roll om du köper dina däck online eller direkt av oss, vi monterar och balanserar era däck på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalité och personlig service.

Punkteringslagning

Punkteringslagning både med invändig plugg och tillfällig lagning med utvändig plugg ingår i vår däckservice.

Lagning med invändig plugg innebär att vi demonterar däcket och inspekterar däcket för skador innan vi reparerar skadan med en invändig gummiplugg som vulkas på plats. Den sortens reparation är den bästa att föredra och återställer däcket till nära ursprungligt skick.

Däckbyte

Däckbyte, däckskifte och hjulskifte är samma sak när man avser ett byte mellan t.ex. sommarhjul och vinterhjul

Däckhotell

Vi erbjuder säsongsförvaring av era sommarhjul och vinterhjul på ett fackmannamässigt sätt och i vårt däckhotell förvaras era sommarhjul och vinterhjul enligt branschens rekommendationer i en tempererad miljö fri från kemikalier.

I vårt däckhotell ingår skifte mellan sommardäck och vinterdäck, handtvätt av era säsongsförvarade hjul samt inventering för att upptäcka skador, otillräckligt mönsterdjup samt andra problem som kan påverka kvalitén på era däck.

Vi följer konsumenttjänstelagen för däckförvaring, ni kan läsa mer om det genom att klicka på den här länken.

Vår tjänst däckhotell inklusive skifte betalas två gånger per år och avser det hjulskifte som utförs vid det bokade tillfället samt säsongsförvaring fram tills nästa säsongskifte.

När ni bokar tid för skifte mellan sommardäck och vinterdäck ingår även luftpåfyllning av era hjul, det är en del av vår däckservice till er.

Däckförsäljning

Köp däck online i vår egen däckbutik, vi har de flesta vanligt förekommande storlekar av sommardäck och vinterdäck i lager från flera olika tillverkare i både budget, ekonomi och premium segmentet.

Saknar vi det ni söker så beställer vi gärna hem däck åt er.

Vi samarbetar med en av Europas största ledande grossister av sommardäck och en av Sveriges största grossister av vinterdäck för att kunna erbjuda ett brett utbud av däck i alla prisklasser.

Däckservice i Linköping hos Däckstop / Hackefors Däck & Bilservice

Köp däck online direkt i vår egen däckbutik

Boka tid för att få era däck monterade

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Tillbaka till startsidan