Sommardäcket Landsail LS388

Sommardäcket Landsail LS388

Sommardäcket Landsail LS388 från tillverkaren Sentury Tires ger dig hög kvalité till ett lågt pris.

Däckmönstret Landsail LS388 är dock inte det senaste från Landsail Sentury men flertalet storlekar av sommardäck tillverkas fortfarande i det däckmönstret.

Landsail LS388 är ett sommardäck med hög kvalité

Sommardäcket Landsail LS388 benämns som ett Performance Touring-däck som är designat för lång körning med hög komfort, lång hållbarhet och bränsleeffektivitet.

Jag började med däck redan 2006 som monteringspartner till Däckonline och har provat att montera och balansera de flesta billiga däckmärken på marknaden och min samlade erfarenhet är att Landsail håller hög kvalité och är lätta att både montera och balansera.

Landsail LS388 har i stor utsträckning ersatts av Landsail Sentury Qirin 990 nu, läs mer om mönstret som ersatt Landsail LS388 i vårt inlägg om sommardäcket Landsail Sentury Qirin 990.

Landsail levererar kvalitet genom teknik

Sommardäcket Landsail LS388 är ett bränsleeffektivt och lätt rullande däck utvecklat med den senaste tekniken för att ge dig många mil med hög komfort till en låg bullernivå.

Jag har själv kört många mil med Landsail på mina och företagets bilar och jag upplever sommardäcket Landsail LS388 som både tyst och lättrullande vilket ger både komfort och bra ekonomi.

Sommardäcket Landsail LS388 har ett utmärkt betyg i bränsleekonomi, våtgrepp och ljudnivå och utmanar de flesta konkurrenter på marknaden till ett lågt pris.

Landsail LS38 har en bränslebesparande slitbana

Enligt Landsail själva så har sommardäcket Landsail LS388 en smart och effektivt konstruktion, ditt fordon kommer att använda mindre bränsle och du får fler mil för pengarna.

Landsail har målmedvetet skapat gummiblandningen i Landsail LS388 för att vara bränslesnål genom att minska rullmotståndet.

Landsail, med sin bränslebesparande teknik i åtanke, levererar en smart och effektiv blandning för att göra skillnad i ditt fordons förmåga att använda mindre bränsle.

Wet-Grip Groove Design

Landsail LS388 är designad med den senaste Wet-Grip Groove-designen som ger däcket utmärkta egenskaper på våta vägar.

De fyra breda långa spåren och exakt placerade laterala spår samverkar för att kanalisera vatten och rikta det ut och bort från däcket.

Solid centrerad ribba för stabilitet där den mittersta ribban är målmedvetet utformad solid för att öka stabiliteten vid rak körning i högre hastigheter.

Jag har sålt och monterat Landsail LS388 och andra däckmönster från Landsail Sentury i alla möjliga storlekar, allt från minsta 13″ för släpvagn upp till 22″ för större och motorstarka bilar som BMW och deras 5-serie.

Däckskuldra med låg slitbana

Landsail LS388 har en däckskuldra som är fullt utrustad med värmebeständiga områden som håller slitbaneblocken stabila och skyddar dem från oregelbundet slitage.

Tekniken i däckskuldra som används till Landsail LS388 ökar också stabiliteten vid kurvtagning och ger föraren en stabilare upplevelse.

Min erfarenhet är att sommardäcket Landsail LS388 håller vad tillverkaren lovar och jag tycker personligen att Landsail kan mäta sig med mer namnkunniga konkurrenter i ekonomi segmentet som Hankook, Kumho och Toyo.

Landsail LS388 köper ni hos Hackefors Däck & Bilservice i Linköping

Besök vår webbutik för att köpa däck online och lokalt i Linköping

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Tillbaka till startsidan