Se över din AC hos Däckstop i Linköping, er AC-verkstad! En varm bil på sommaren kan vara en ren plåga, låt oss på Däckstop titta över din bil inför sommarvärmen och göra en AC-kontroll.

AC-Service hos Däckstop GMG Motor AB, er AC-verkstad i Linköping!

En varm bil på sommaren kan vara en ren plåga, låt oss på Däckstop GMG Motor AB titta över din bil inför sommarvärmen och göra en AC-kontroll.

Vad är en AC-Kontroll? Stoppar man in en termometer i utblåset och konstaterar att den inte fungerar?
Nej, en AC-Kontroll här hos oss innebär att vi försöker ta reda på vad som är fel, vi provtrycker anläggningen och gör ett vakuum test där man suger vakuum under 45 min och klarar anläggningen detta så kan man göra en gasfyllning med spår medel som man sen kan söka efter med UV ljus.

En kontroll ska resultera i 1 av 3 saker.

  • Är det något fel på anläggningen i bilen så brukar det vara 3 st saker, dåligt med gas, en trasig komponent eller ett elfel.
  • Dåligt med gas kan innebära en naturlig avdunstning som sker varje år speciellt på vintern när anläggningen står still, det kan vara så enkelt som att göra en fyllning åtgärdar detta.
  • Dåligt med gas kan också vara ett hål i en del som måste åtgärdas, detta fixar vi genom att ge er en offert och sedan laga felet.

Det kan vara så att det finns gas i bilen men att den ändå inte går som den ska, då kan det vara ett elfel och det måste ju i sådana fall göras en el felsökning, då gör man oftast upp om ett tak på 1-2 timmar och vi tar normal timme debitering för detta.

Ordinarie pris för denna tjänst + påfyllning av gas om systemet är tätt är 2495kr.

Vi har ju givetvis bra priser även på reparationerna då vi använder kvalitets delar från de stora eftermarknads leverantörerna men givetvis original då mycket är väldigt beroende på bil modell och årsmodell.

gmgmotor1680-007