Rekond & Bilvård hos Däckstop GMG Motor AB

KUBE BOND LINKÖPING

Kube Bond Linköping Permanent Lackförsegling

Nano Technology

Nano-teknologi är det senaste inom ytskydd med en glasliknande försegling med en hårdhet på 9H. Jämförelsevis har klarlack 3H och diamant 10H i hårdhet. Kube Bond 9H glasbeläggning är klar och transparent. Väl applicerad härdar medlet och blir till en styv film likt glas för att skydda underlaget permanent.

Den kemiska bindningen som sker mellan Kube Bond och underlaget ger en lång livslängd och är väldigt reptålig samt gör ytan lättrengörlig. Ytan får extrem motståndskraft mot vatten, smuts, fett och fläckar och kan rengöras om och om igen utan att förlora effekt. Kube Bond är resistent mot lösningsmedel, syror, baser och kemikalier. Efter applicering är medlet klibbfritt inom 2 timmar (vid rumstemperatur) och full härdning sker efter 7 dagar.

Ett vanligt sätt att jämföra behandlade och icke-behandlade ytor är vattenavrinningen. Avrinningen avslöjar genom visuell inspektion hur lätt eller svårt vätska och smuts fäster.

Med Kube Bonds avancerade teknik kan all slags underlag behandlas och få förbättrade avrinningsegenskaper. Lättrengörlig yta skapar effektivare och enklare underhållsarbete. Du spar både tid och pengar.

Repskydd

Den kemiska bindningen som sker mellan Kube Bond och underlaget ger en lång livslängd och är väldigt reptålig. Med hårdhet på 9H får ytan extrem motståndskraft mot vatten, smuts, fett och fläckar och kan rengöras om och om igen utan att tappa effekt.

Om bilen repas är det skyddet som påverkas och inte lacken.
Att underhålla och förbättra Kube Bond-behandling är väldigt lätt.

Interiört Skydd

Kube Bond kan tillämpas på de flesta underlagen t ex. textil, läder, vinyl och plastdetaljer. Hållbarheten beror på vad ytorna blir exponerade för och hur de underhålls. Den behandlade ytan stöter bort all slags vätskor, varm som kall. Interiören kommer att se ny ut mycket längre då UV-skyddet i Kube Bond bromsar åldringsprocessen.

 
 
 

UV och rostskydd

Kube Bond ger extremt bra skydd mot UV-blekning och färgförändringar. Rätt applicerat ger behandlingen full skydd i upp till 10 år. Rost och oxidation uppkommer då luft och vatten isoleras i metall. En behandlad yta skyddar metallen mot korrosion utan att försämra de visuella egenskaperna.

Underhåll

Tvätta bilen med jämna mellanrum för att bibehålla och ta del av Kube Bonds fantastiska egenskaper under lång tid.

Ett certifikat följer med varje behandlad bil där våra åtaganden till dig som kund finns skrivet samt enkel underhållsprogram för att bibehålla behandlingens fantastiska egenskaper.

Officiellt testresultat (ENG):

Gloss Level
Viscosity #2 Zahn Cup
5% Salt Spray (ASTM B117)
Pencil Hardness (JIS 5400)
Adhesion Cross-Cut Tape (ASTM D3359) Mandrel Bend (ASTM D522)

Impact (ASTM D2794)

High (depends on substrate)
12-14 seconds (depends on formula) 350 hrs
9H
5b
0 mm coating loss at 180° rotation

80/80 inch-lbs

Källa: Kubebond.com

DÄCKSTOP GMG MOTOR AB