Köp däck, serva bilen eller fixa er AC i Linköping

Köp däck, serva bilen eller fixa er AC i Linköping

Däckstop GMG Motor AB

Köp däck hos Däckstop GMG Motor AB lika billigt som på nätet

Sen vi startade 2006 har vi växt från det lilla företaget i garaget på 44 kvadrat som skiftade hjul och monterade däck som kunderna beställde hem från näthandeln till en av Linköpings största däckverkstäder med över 1000 kunder som väljer oss för att skifta mellan sommar- och vinterhjul, däckförvaring i vårt däckhotell eller laga däck när punkteringen är framme. När det är dags för nya sommar- och vinterdäck är vi fortfarande många kunders första val som ombud för de ledande näthandlarna på däck och fälgar och vi tar själva upp kampen om de bästa priserna på däck och fälgar i vår egen webbutik.

Vår däckbutik hittar ni här och den är uppdaterad med de senaste däcken och aktuellt lagersaldo. Det ska vara lika billigt att handla däck hos Däckstop GMG Motor AB som att handla däck online.

Däckstop är bilverkstad i Linköping

När ni servar er bil hos oss får ni alltid stämpel i boken och rätt reservdelar till er bil.

Kom till AC verkstan ni kan lita på, kom till Däckstop GMG Motor AB i Linköping

Vi har arbetat med AC-service, reparation och felsökning av Air Condition och klimatanläggningar till personbilar och lätta lastbilar sen 2011. Mattias, vår AC-expert, har ytterligare 5 år bakom sig i AC-branschen och hans kompetens och erfarenhet har visat sig användbar i många utmanande felsökningar och reparationer.

Köp däck hos Däckstop GMG Motor AB

Hos oss hittar ni de senaste sommar- och vinterdäcken från kända däcktillverkare som Continental, Michelin, Goodyear, Pirelli, Hankook och Nokian.

Vi har däck för alla plånböcker, fråga oss om våra budgetalternativ Delinte, Landsail och Tyfoon.

Vi säljer också fälgar från Sveriges ledande återförsäljare som ABS Wheels, AFL, OCL Brorssons och Special Fälgar. Saknar ni något märke så kontakta oss så löser vi det åt er.

Serva bilen hos Däckstop GMG Motor AB

Vi är en certifierad bilverkstad och medlem i SFVF. Hos oss får ni alltid stämpel i boken.

Kontakta oss för ett kostnadsförslag på er nästa service.

Köp däck, serva bilen eller fixa er AC i Linköping

Vi är er AC verkstad i Linköping

Är det varmt i bilen när det borde vara kallt? Är  du trött på korsdrag och nedvevade rutor? Luktar bilen unket när er AC är igång? Vi är AC verkstan som löser problemet åt er.

Kontakta AC verkstaden Däckstop GMG Motor AB i Linköping för en kontroll av er bils AC.

Boka tid hos Däckstop GMG Motor AB i Linköping online

Boka tid online direkt på vår webbsida för däckbyte/däckskifte/hjulskifte, däckhotell, nya däck, punkteringslagning, hjulinställning eller service av er bil online eller ring 013-162270 så hjälper vi er.

Låt Däckstop ta hand om skiftet av era hjul

Lånebil eller lånecykel

Trött på buss, skjuts eller är det bara svårt att vara utan bilen när den är inlämnad på verkstad? Låna en bil eller cykel av oss när ni lämnar er bil på service, reparation eller köper nya däck.

Vinterdäckslagen

När man pratar om vinterdäckslagen så brukar man prata om den tid på året som du enligt lag ska ha vinterdäck på din bil.

Vinterdäck ska användas:

1 december–31 mars om det är vinterväglag.

Dubbdäck får användas:

1 oktober–15 april, men även under annan tid om det är eller befaras bli vinterväglag.

Här kan du läsa mer utförligt om vinterdäckslagen och dess tolkning och undantag.

Köp vinterdäck hos Däckstop i Linköping lika billigt som på nätet