Välkommen till Däckstop MECA Bilverkstad i Linköping, En verkstad för oss som gillar bilar!

Välj Däckstop MECA Bilverkstad när ni ska köpa däck, fälg och däckhotell i Linköping

När får man använda sommar- respektive vinterdäck?

Vinterdäckslagen säger att vinterdäck ska användas:

1 december–31 mars om det är vinterväglag.

Mönsterdjup vid vinterväglag
Vid vinterväglag under perioden 1 december – 31 mars ska mönsterdjupet vara minst 3 mm på däck till personbil, lätt lastbil och buss med en totalvikt av högst 3,5 ton samt släpvagn som dras av dessa fordon.

Välj rätt bilverkstad i Linköping, välj Däckstop MECA Bilverkstad

Däckstop är er MECA Bilverkstad. Vi servar de flesta bilmärken. 

Hos oss blir arbetet utfört av skickliga och välutbildade bilmekaniker som känner till hur olika bilmärken och modeller fungerar. Allt dokumenteras utförligt i ett serviceprotokoll och i din servicebok.

Däckstop fixar er hjulinställning.

Boka tid hos Däckstop MECA Bilverkstad i Linköping så hjälper vi er. En korrekt hjulinställning minskar slitaget på era däck och sänker bränsleförbrukning. Att ha rätt hjulinställning är inte bara en fråga om komfort utan även om ekonomi.

Problem med er AC? Kom till AC verkstaden Däckstop MECA Bilverkstad i Linköping.

Har ni trasig eller dåligt fungerande AC i bilen? Däckstop MECA Bilverkstad är då er AC verkstad som löser värmen och kylan i er bil.

Köp Däck hos Däckstop MECA Bilverkstad i Linköping

Köp däck hos Däckstop MECA Bilverkstad. Hos oss hittar ni det senaste från kända tillverkare som Continental, Michelin, Goodyear, Pirelli, Hankook och Nokian. Vi har däck för alla plånböcker. Fråga oss om våra budgetalternativ.

Läs mer

Serva bilen hos Däckstop MECA Bilverkstad i Linköping

Serva och reparera bilen hos Däckstop MECA Bilverkstad. Vi är ett certifierat MECA Bilverkstad och medlem i SFVF. Kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Läs mer

Köp Fälg hos Däckstop MECA Bilverkstad i Linköping

Köp era nya fälgar hos Däckstop MECA Bilverkstad. Vi har det senaste i fälgar från kända tillverkare och leverantörer som AEZ, ABS Wheels, BBS, Dezent, Enzo, Mega Wheels med flera från OCL Brorssons, Specialfälgar, ABS Luxuary Wheels och Aabenraa.

Läs mer

Fixa er AC hos Däckstop MECA Bilverkstad i Linköping

Vi är er AC Verkstad i Linköping. Är det varmt i bilen när det borde vara kallt? Vi är AC verkstan som löser problemet åt er. Kontakta AC verkstaden Däckstop MECA Bilverkstad i Linköping för en kontroll av er bils AC.

Läs mer